diumenge, 6 de gener del 2013

Xerrada Aprendre a resoldre conflictes és parlar d'emocions i de persones

Xerrada/Conferència amb Eduard Carrera (Expert i divulgador en resolució de conflictes, Coordinador del postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG)  

Divendres 18 de Gener a les 19:30 a la consulta, inversiò 2€, les places són limitades.

Cal reservar plaça a 686.891.193/soniasala.info@gmail.com 

La gestió dels conflictes esdevé molt important en l'actualitat, i és que vivim en un món canviant on les relacions interpersonals agafen una rellevància cabdal en el marc de la nostra vida quotidiana. Així doncs, sent capaços d'afrontar els canvis i els conflictes en diferents àmbits, com l'escola, la família, els amics, la feina, etc., creixem com a persones i obrim les portes a un futur millor. 

En aquesta primera xerrada parlarem i sobretot donarem 3 o 4 eines amb les quals poder afrontar aquells conflictes quotidians o professionals que ens trobem en el dia a dia. I és que, qui no té conflictes? Sempre hi ha alguna cosa, per petita que sigui que ens fa enfadar. A més, quantes vegades heu sentit a dir que parlant la gent s’entén? Això és cert, però també ho és que parlant la gent s'enfada. 

Per tant, parlar de conflictes es parlar d'emocions i de persones i és per això que us donem l'oportunitat de venir, escoltar, parlar i compartir perquè demà alguna cosa sigui diferent. El món es canvia amb petites passes i la primera comença ara. 

A qui va adreçada aquesta xerrada? A mestres, mares, pares, mestresses de casa, educadors socials, treballadors socials, pedagogs, psicòlegs, politòlegs, economistes, sociòlegs, psicopedagogs, fisioterapeutes, metges, infermeres, i a totes aquelles persones que tinguin ganes d'aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada